Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V.

20. 04. 2024. 14:57 >> 15:37
Čitaj mi:

NA MITINGU U KINI

Duplantis opet oborio svjetski rekord

Švedski atletičar Armand Duplantis oborio je sopstveni svjetski rekord u skoku s motkom na mitingu Dijamantske lige u kineskom Sjamenu.

Duplantis je preskočio je 6,24 metra i za jedan santimetar poboljšao rezultat, koji je ostvario u Judžinu prošle godine.

Ovo je osmi put da Duplantis (24), olimpijski šampion i dvostruki svjetski i evropski šampion, pomjera svjetski rekord otkako ga je 2000. godine preuzeo od Francuza Renoa Lavilenija.

Drugo mjesto pripalo je Amerikancu Semu Hendriksu sa rezultatom 5,82 m, dok je treći bio Kinez Bokai Huang (5,72).

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније