Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

09. 04. 2024. 19:24 >> 19:24

CRNOGORSKA ODBOJKAŠICA

Tatjana Bokan vodila Al Ahli do duple krune

Crnogorska odbojkašica Tatjana Bokan, osvojila je duplu krunu sa egipatskim Al Ahlijem. Nakon nedavno osvojenog Kupa Egipta, Tanja i saigračice osvojile su sa i prvenstvo. Sjajne partije bilježila je Bokan, koja je i u finalu prvenstva, kao i u Kupu bila najkorisnija igračica utakmice i zaslužno osvojila titulu MVP.

Srednji bloker crnogorske reprezentacije, Katarina Budrak, osvojila je sa ekipom Romansa 3. mjesto u Elit Kupu Francuske. Romans je u utakmici za bronzu slavio nad Orleansom rezultatom 3:0, a Budrak je upisala 4 poena. U polufinalu igračice Romansa poražene su od Bordoa 3:1 – Katarina je u tom meču zabilježila 6 poena.

Danijela Džaković je osvojila četiri poena u porazu Maćerate od Busto Arsicia rezultatom 3:2 (25:16, 25:23, 17:25, 14:25, 15:12) u italijanskoj A2 seriji.

U meču za plasman od 5. do 8. mjesta u prvenstvu Rumunije, Nevena Vukčević i Lugoš slavili su nad ekipom Korona Brašov 3:0 (25:19, 26:24, 25:17). Vukčević je igrala u trećem setu.

U dobroj formi je kapiten muške seniorske reprezentacije Vojin Ćaćić, koji u dresu Al Faisalija u Saudijskoj Arabiji pruža odlične partije. Vojin je u pobjedi svog tima nad Al Vehdom brojao do 23 poena (prethodna utakmica 28), Al Faisali je bio bolji 3:2 (22:25, 16:25, 29:27, 25:15, 15:7).

Još jedan crnogorski reprezentativac, Luka Babić, pruža zapažene partije u prvenstvu Ukrajine. Luka i Žitiči Polisja se bore za 3. mjesto protiv Jurakademije koje se igraju na tri dobijena meča. Babićev tim trijumfuvao je u prva dva susreta rezultatom 3:0, odnosno 3:1. Naš odbojkaš nije igrao na prvoj utakmici, dok je u drugoj doprinio pobjedi sa 11 osvojenih poena.

U prvoj utakmici u borbi za 5. mjesro rumunskog šampionata Krajova, za koju nastupa Miloš Ćulafić, poražena je od ekipe Zalau rezultatom 3:1 (22:25, 21:25, 25:19, 21:25). Nekadašnji reprezentativac bio je najefikasniji u svom timu sa 20 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније