Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ mina ]

22. 03. 2024. 11:54 >> 11:54
Čitaj mi:

POK ATLETIKA

Spaić na Gran priju u Jezolu

Crnogorski paraatletičar Miloš Spaić nastupiće sjutra na Gran pri mitingu u italijanskom Jezolu, saopšteno je iz Paraolimpijskog komiteta.

Spaić će se takmičiti u bacanju kugle, u kategoriji F11 - osobe bez vida.

Biće to njegovo prvo zvanično takmičenje ove sezone, u kojoj ga očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu u japanskom Kobeu i borba za paraolimpijsku vizu.

U kategoriji F11 prijavljeno je deset bacača, među kojima su i nosioci medalja sa najznačajnijih atletskih takmičenja.

Spaić je kazao da je dobro trenirao i da se osjeća odlično uoči početka sezone.

"Očekuje me jako takmičenje i izuzetna konkurencija. To mi predstavlja veliki motiv, da sezonu počnem dobrim rezultatom. Imam jasan cilj ove sezone - dobar nastup na Svjetskom prvenstvu, krajem maja u Koebu i plasman na svoje druge paraolimpijske igre. Daću sve od sebe da opravdam očekivanja i ostvarim što bolji rezultat", rekao je Spaić.

Spaić će na bacalište sjutra u 15 sati.

Nastup Spaića, koji je u Jezolu otputovao u pratnji trenera Igora Tomića, finansira se po programu POK za 2024. godinu, koji je podržalo Ministarstva sporta

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније