Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

G.R.

25. 02. 2024. 12:42 >> 13:02
Čitaj mi:

BALKANSKO PRVENSTVO

Crnogorskim karatistima 11 medalja

Izvanredan nastup naših karatistkinja i karatista na šampionatu Balkana u Podgorici, na kraju 11 medalja- 7 zlatnih, srebro i tri bronze i prvo mjesto u generalnom plasmanu medju 298 takmičara i takmičarki iz 12 država, i ponovljen uspjeh sa prošlog šampionata.

Nakon što su tokom prva dva dana takmičenja osvojili 8 medalja, danas još tri zlatna odličja u obje konkurencije u katama i za muški tim u borbama.

Dok se može reći da se to i očekivalo od kataša-Mijača, Kočana, Nikočevića i Milića, njihove koleginice Maša Đukanović, Džena Canović i Mila Mraković prijatno su iznenadile i domogle se titule prvakinja Balkana.

Ženska ekipa u borbama poražena je od Kosova u meču za bronzu, dok su Dulović, Malović, Mikulić, Saljiu,Potpara, Nemanja i Lazar Jovović na putu do zlata bili bolji od vrlo jakih timova Turske, Hrvatske, i u finalu od Srbije 3:1.

U konkurenciji veterana Igor Dijanić osvojio je bronzano odličje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније