Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

16. 02. 2024. 18:13 >> 18:13
Čitaj mi:

ZVANIČNO

Red Bul predstavio bolid za novu sezonu

Aktuelni šampion Formule 1, Red Bul predstavio je bolid za novu sezonu, po imenu RB20.

Tandem vozača biće kao i prošle sezone, u pitanju se aktuelni prvak Maks Verstapen i Serhio Perez.

"Sviđa mi se šta je ekipa uradila. Ovo nije konzervativan bolid. Nijesmo razmišljali kao: "Prošlogodišnji bolid je bio sjajan, samo ćemo da dodamo par stvari i pokušati da ga učinimo malo bržim'. Mislim da smo bili prilično hrabri i to je ono što volim. Bili su prilično agresivni", izjavio je direktor Red Bula Kristijan Horner za Skaj.

Verstapen je u prethodnoj sezoni postavio rekord sa 10 uzastopnih pobjeda, dok je Red Bul ukupno slavio na 21 od 22 trke u 2023. godini.

Nova sezona Formule 1 počinje 2. marta trkom za Veliku nagradu Bahreina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније