Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ Mina ]

03. 02. 2024. 10:31 >> 10:31
Čitaj mi:

DEVET PREDSTAVNIKA

Atletičari sjutra na Balkanskom prvenstvu u Beogradu

Beograd će sjutra biti domaćin dvoranskog prvenstva Balkana, u konkurenciji juniora (U20), na kojem će nastupiti i crnogorski atletičari, saopšteno je iz Atletskog saveza.

Navodi se da će crnogorsku atletiku predstavljati devet atletičara.

Nastupiće Vesna Kljajević (AK Tara, bacanje kugle), Matija Vojvodić (Mornar, 60 metara prepone), Anabela Mujovi (AK Sanja, skok u dalj i 400), Anđela Đuranović (Sanja, skok u dalj i troskok), Nevena Dobrašinović (Lim, troskok), Maša Bubanja (Rudar, 60 metara), Radovan Sošić (Tara, skok u vis) i Nemanja Džaković (Rudar, 400).

Uoči puta zbog zdrastvenih problema odustao je Haris Adrović (Jedinstvo, kugla) .

Crnogorske atletičare predvodiće selektor Osman Erović i treneri Danilo Ristić,Sanja Đurnić, Budimir Jestrović, Bojana Đurković i Dragoje Rajković.

Očekuje se učešće više od 200 atletičara iz 16 država članica Balkanske atletske federacije .

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније