Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

20. 01. 2024. 16:27 >> 18:58

TRKA BILA PREKINUTA 20 MINUTA

Težak pad Vlhove u Slovačkoj, propušta ostatak sezone

Jedna od najboljih skijašica svijeta Petra Vlhova doživjela je težak pad u veleslalomu u slovačkoj Jasni.

Ona je prilikom prolaska kroz kapiju izgubila balans, pa je povrijedila koljeno i završila u ogradi, nakon čega je sa staze morao da je odnese helikopter.

Trka je bila u prekidu duže od 20 minuta.

Za Slovakinju je sezona gotova, potvrdio je njen trener Mauro Pini.

"Cio tim sada već razmišlja o budućnosti, baš kao i ona. Svi znamo da je ovo težak trenutak, ona je još uvijek na ljekovima, ali već gleda unaprijed. Zna da nije prva, a ni posljednja koja je doživjela ovakvu povredu. Idemo dalje“, rekao je Pini.

Vlhova je ove sezone upisala tri pobjede u slalomu, a u generalnom plasmanu Svjetskog kupa nalazi se na drugom mjestu, iza Mikaele Šifrin.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније