Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

18. 12. 2023. 12:09 >> 12:10
Čitaj mi:

NEDOVIĆ MORALNI POBJEDNIK

Gest za divljenje i poštovanje: Podgoričanin prekinuo maraton da bi pomogao drugom trkaču

Maratonac i triatlonac iz Podgorice, Goran Nedović oduševio je sve na Bokeškom maratonu kada je prekinuo svoju trku kako bi pomogao drugom učesniku kojem je pozlilo.

Nedović se zaustavio, pomogao drugom maratoncu, organizovao prevoz do bolnice, što se kasnije ispostavilo ključnim.

"Maratonac i triatlonac iz Podgorice Goran Nedović na trci je naišao na drugog trkača kojem je pozlilo. Uopšte nije razmišljao, već se zaustavio, prekinuo svoju trku, te našao prijevoz povrijeđenom, za šta se ispostavilo da je spasilo trkača kojem je trebala pomoć", naveli su iz organizacije Bokeškog maratona.

Nedović, inače po struci stomatolog je zatpo proglašen za "moralnog pobjednika maratona".

Na dodjeli nagrada, uz podršku komplet publike Nedoviću je dodiljeljena jedna od nagrada koja se dodijeljivala najboljima.

"Trke su nam bitne, ali nam je ljudskost još bitnija", poručili su organizatori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније