Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В. [ Ministarstvo sporta i mladih ]

29. 11. 2023. 16:17 >> 16:18
6

SLIJEDE RAZGOVORI SA FSCG

Šćekić: Izgradnja nacionalnog fudbalskog stadiona realna potreba Crne Gore

Na sastanku u Ministarstvu sporta i mladih danas je promovisana ideja potrebe za izgradnjom nacionalnog fudbalskog stadiona. Na sastanku je iznijeto niz razloga zbog kojih je neophodno ući u ovaj projekat. Kako je rečeno, realna je potreba da stadion ispunjava sve najsavremenije uslove, i da pruži savremeni komfor ne samo igračima, sportskim radnicima, već i gledaocima.

Ovim projektom bi sve fudbalske reprezentacije dobile svoj matični stadion, a ujedno bi i građani Podgorice dobili olakšani saobraćaj, kao i riješen problem sa parking mjestima.

Kako je rečeno iz Ministarstva, ova ideja će u najkraćem roku rezultirati razgovorima sa Fudbalskim savezom Crne Gore, nakon čega će javnost i nadležne državne institucije biti upoznate sa detaljima.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније