Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В.

23. 11. 2023. 19:09 >> 21:41

ČESTITAO MU ZLATO NA EP

Šćekić: Milić opet dokazao da je najbolji, sportisti nas čine ponosnim

Potpredsjednik Vlade Crne Gore, i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić čestitao je crnogorskom džiudžicu reprezentativcu Arsu Miliću osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Zagrebu.

Naš kik bokser Nemanja Čađenović osvojio je bronzanu medalju u Portugaliji.

"Naši sportisti ne prestaju da nas čine ponosnim. Legendarni Milić, sada već utabanim stazama svog uspjeha, opet je dokazao da je najbolji", kazao je ministar Šćekić.

On je istakao da je ovo svakako mjesec sjajnih sportskih rezultata i podsjetio na osvojene medalje naših boksera Petra Liješevića, Bojane Gojković i Tomislava Đinovića na nedavnom Evropskom prvenstvu u boksu.

"Crnogorske reprezentacije nastavljaju osvajanja brojnih titula. Naša zastava vijorila se na tronu brojnih evropskih i svjetskih sportskih takmičenja. Zbog toga im moramo biti zahvalni i pružiti sigurnu podršku", poručio je Šćekić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније