Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

В.Г. [ Beta ]

29. 09. 2023. 19:29 >> 19:29

BOKS

"Meč vijeka": Zakazana borba Fjurija i Usika u Saudijskoj Arabiji

Britanski bokser Tajson Fjuri boriće se protiv Ukrajinca Aleksandra Usika u Saudijskoj Arabiji u prvoj borbi u ovom vijeku za ujedinjenje svih titula u teškoj kategoriji, saopštio je danas Fjurijev agent Frenk Voren.

Fjuri je VBC šampion u teškoj kategoriji, a Usik ima IBF, VBA i VBO pojaseve.

Borba će se održati u glavnom gradu Saudijske Arabije, Rijadu, a datum meča još uvijek nije poznat.

"Ovo je najveća borba koja može da se organizuje u našem sportu. Ne sumnjam da će ovo biti najveći bokserski događaj vijeka", rekao je Voren.

Posljednja borba koja je krunisala apsolutnog šampiona u teškoj kategoriji bila je 1999. godine, kada je Lenoks Luis pobijedio Ivandera Holifilda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније