Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В. [ Ministarstvo sporta i mladih ]

20. 09. 2023. 13:43 >> 13:43

POSJETA TUZIMA

Lalošević najavio pomoć Gimnaziji "25. maj" i izgradnju Kuće sporta

Ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević sa svojim saradnicima obišao je sportski teren Gimnazije "25. maj", u Tuzima, čiju izgradnju je Ministarstvo finansiralo sa 28.000 eura. Teren je praktičan i za mali fudbal, rukomet i košarku, a biće na korist svim mladim ljudima u toj Opštini.

Ministar je prilikom ove posjete najavio pomoć Gimnaziji i njenom direktoru Gimnazije Seadu Ljuljanaj prilikom opremanja školske sportske sale sportskim mobilijarom.

Ova posjeta inicirana je i pozivom predsjednika trenera Tekvondo kluba "Besa" Nikole Gegaja i predsjednika kluba Ljubom Gojĉajem. On je idejni tvorac Kuće sporta u toj opštini, koja bi bila centralno mjesto tekvondo sporta, ali i ostalih sportova u Malesiji i iz čitave Crne Gore.

Ministar Lalošević izrazio je zadovoljstvo prilikom obilaska građevine planirane za buduću Kuću sporta.

"Tekvondo klub "Besa" je za ponos ne samo Tuzi, već i Crne Gore. Vi ste već napravili šampione. To su Andjela i Andreja Beriŝaj , i drugi takmičari iz Malesije. Ne sumnjam da ćemo se i u Parizu ponositi i vidjeti jednu od sestara na Olimpijskim igrama. Kada pogledam vašu trofejnu salu, vidim da smo na pravom putu", kazao je ministar Lalošević.

On je dodao da će Kuća sporta biti reprezentativna, a saradnja sa Opštinom Tuzi i odgovornom dijasporom dovešće ovaj projekat do kraja.
Ministarstvo će za ovaj infrastrukturni objekat izdvojiti, prema sadašnjim planovima, 40.000 eura.

To je još jedan u nizu projekata podrške Ministarstva sportskoj infrastrukturi u oko 20 gradova u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније