Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Н.Р. [ Mina ]

30. 05. 2023. 12:54 >> 12:54

REVIJALNO TAKMIČENjE

Montenegro biznis ran 8. juna u Podgorici

Revijalno sportsko takmičenje, Telekom Montenegro biznis ran /Montenegro Business Run/ biće održano 8. juna u Podgorici, saopštili su organizatori.

Navodi se da je to jedinstven korporativno-sportski dogadjaj, čiji zadatak je usmjeren na društvenu aktivnost zaposlenih, kao i bolju interpersonalnu komunikaciju kako zaposlenih unutar kompanije tako i među kompanijama.

"Namjera organizatora je da kroz osnovne prednosti sporta, kao što su takmičarski i timski duh podstaknu komunikaciju i umrežavanje sa kolegama iz drugih kompanija, ali i doprinese zdravlju zaposlenih. Partner trke je kompanija Telekom, koja je prepoznala značaj trke i ono šta ona nudi svim kompanijama", piše u saopštenju organizatora.

Trka će biti održana kod vinskog podruma Šipčanik, na stazi dugoj 5.000 metara.

Rok za prijavu ističe 31. maja.

"Domaćin trke su Plantaže ad, a pozvani su da učestvuju svi zaposleni u javnom i privatnom sektoru. Centalni događaj predstavlja trka na pet km, a nakon nje planiran je koncert. Telekom Montenegro business run nije samo trka posle posla, već priča koja se prenosi i nakon trke i želje da se učestvuje i sljedeće godine", piše u saopštenju.

Pravo učešća imaju svi zaposleni u privatnom i javnom sektoru.

Takmičari će se nadmetati pojedinačno, muškarci i žene i ekipno.

U ekipnom takmičenju računaju se najbolja tri vremena takmičara iz svake firme od čega najmanje jedno mora biti žena.

Organizatori manifestacije su Multisport Akademija Mayer i Business Support centar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније