Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В. [ Beta ]

10. 05. 2023. 11:19 >> 11:19

OPERACIJA RUKE

Mark Markes se oporavio od povrede, nastupa u trci u Le Manu

Vozač Honde Mark Markes voziće narednu trku Moto GP šampionata u Le Manu, nakon što je zbog operacije desne ruke propustio tri trkačka vikenda, prenio je danas sajt takmičenja.

"Prije svega želim da zahvalim svom medicinskom timu na profesionalnosti i savjetima u proteklih nekoliko nedjelja. Naravno da kao vozač uvijek želiš da se vratiš što prije, ali sa ovakvom povredom bilo je važno pustiti je da se zacijeli. Sada sam tu i potpuno sam fokusiran na vožnju, nema nikakvih briga oko povrede jer je potpuno sanirana", rekao je šestostruki svjetski šampion u "kraljevskoj klasi".

Španski motociklista se povrijedio tokom prve trke u sezoni u Portugalu (26. mart), zbog čega je propustio trke u Argentini, SAD i Heresu. Prethodno je u Portugalu zauzeo treće mjesto u istorijskoj prvoj sprint trci.

Mark Markes u šampionatu zauzima 19. mjesto sa sedam bodova, dok vodeći Frančesko Banjaja iz Dukatija ima 87 bodova.

Nedeljna trka za Veliku nagradu Francuske biće jubilarna 1.000 u Moto GP šampionatu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније