Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В. [ Mina ]

30. 04. 2023. 15:30 >> 15:30

SA MAKSIMALNIM UČINKOM

Paramont pobjednik Balkanske lige košarkaša u kolicima

Košarkaški klub osoba sa invaliditetom Paramont iz Podgorice pobjednik je regionalne Balkanske lige košarkaša u kolicima.

Paramont je sa maksimalnim učinkom završio posljednji turnir sezone u Sofiji i zadržao čelnu poziciju na tabeli.

Trofej je osvojio sa osam pobjeda i samo jednim porazom.

Podgorički tim na finalu sezone u Sofiji sva tri rivala dobio je sa 30 i više poena.

Slavio je protiv niškog Naisa 74:36, Levskog iz Sofije 75:44 i Bijeljine, od koje je doživio i jedini poraz ove sezone, 72:42.

Regionalno takmičenje okupilo je četiri ekipe iz četiri države - podgorički Paramont, Nais iz Niša, Levski iz Sofije i Bijeljina, predstavnik Bosne i Hercegovine.

Prema propozicijama, Balkanska liga igra se u okviru četiri turnira i devet kola, a šampionski trofej osvaja ekipa sa najviše bodova.

Paramont se ove sezone takmičio i u regionalnoj NLB ligi košarkaša u kolicima, gdje je zaustavljen u polufinalu i očekuje ga 21. maja u Ljubljani meč za treće mjesto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније