Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

В.Г. [ Beta ]

11. 04. 2023. 18:46 >> 18:46

MOTO GP

Mark Markes poropušta i VN Amerike

Vozač Honde, Španac Mark Markes, propustiće Moto GP Veliku nagradu Amerike ovog vikenda pošto se još uvijek nije oporavio od povrede desne ruke koju je zadobio na otvaranju sezone u Portugalu, saopštio je danas njegov tim.

"Nakon skeniranja potvrđeno je da prva metakarpalna kost još uvijek nije zarasla, Nakon razgovora tima i medicinskog osoblja, odlučeno je da Markes izbjegava svaki nepotreban rizik, kako bi se povreda sanirala u potpunosti", navodi se u saopštenju tima.

Šestostruki šampion svijeta u Moto GP je na trci u Portugalu 26. marta startovao sa pol pozicije, ali je doživio pad u drugom krugu.

Zbog incidenta, Markes je kažnjen sa dva dodatna kruga, i kaznu je trebalo da odradi na VN Argentine, koju je propustio zbog iste povrede.

Poslije dvije trke ove sezone u generalnom plasmanu vodi Italijan Marko Bezeki sa 50 bodova, ispred sunarodnika Frančeska Banjaje koje je sakupio 41 poen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније