Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.К. [ Beta ]

01. 02. 2023. 18:55   >>  19:05

OLIMPIJSKI ŠAMPION

Duplantis nije siguran da li će nastupati na dvoranskom EP

Šveđanin Armand Duplantis, svjetski rekorder i olimpijski šampion u skoku s motkom, rekao je danas da je neizvjestan njegov nastup na Evropskom dvoranskom prvenstvu, koje se početkom marta održava u Istanbulu.

"To će zavisiti od toga kako mi se stvari budu odvijale tokom sezone u dvorani. Moram da vidim kako se osjeća moje tijelo i na osnovu mog učinka na prva četiri takmičenja", rekao je 23-godišnji atletičar, dan prije mitinga u švedskoj Upsali.

Aktuelni evropski prvak u dvorani (2021. godine u Torunju), istakao je da nije "100 odsto siguran", u nastup u Turskoj.

Duplantis je prošle godine osvojio titule svjetskog šampiona u dvorani u Beogradu, a zatim i na otvorenom u Judžinu, gdje je popravio sopstveni rekord na šest metara i 21 centimetar.

Pored mitinga u Upsali Duplantis će učestvovati i na dvoranskim mitinzima u Berlinu (10. februar), francuskom Lijevenu (15. februar) i Klermon Feranu 25. februara.

Evropsko dvoransko prvenstvo održava se u Istanbulu od 2. do 5. marta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније