Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.В. [ Beta ]

06. 01. 2023. 14:16 >> 14:12

NFL

Utakmica Bilsa i Bengalsa neće biti nastavljena

Utakmica između Bafala i Sinsinatija, koja je prekinuta nakon što je igrač Bilsa Damar Hamlin doživio srčani udar na terenu, neće biti nastavljena, saopštila je NFL liga.

Obrazlažujući odluku o otkazivanju utakmice, NFL je naveo da su glavni razlozi za to što ishod utakmice ne bi imao uticaja na to koji timovi će se plasirati u plej-of, kao i da bi odigravanje te utakmice promijenilo raspored plej-ofa.

Utakmica Bilsa i Bengalsa prekinuta je u ponedjeljak šest minuta pre kraja prve četvrtine kada je Hamlin poslije duela sa protivničkim igračem Tijom Higinsom ustao sa trave, ali se dvije sekunde kasnije onesvijestio.

Hitna pomoć je odmah reagovala na terenu i ljekari su uspeli da ga ožive, nakon čega je odmah prebačen u bolnicu.

"Ovo je bila veoma teška nedjelja. Usredsređeni smo na oporavak Damara Hamlina i ohrabreni smo poboljšanjem njegovog stanja", rekao je komesar NFL-a Rodžer Gudel.

Doktori su ranije tokom dana saopštili da je Hamlin pokazao "značajno poboljšanje", iako se njegovo zdravstveno stanje i dalje smatra kritičnim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније