Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.В.

19. 12. 2022. 15:39 >> 15:38

PROMOCIJA NA CETINjU

Tekbol stigao i u Prijestonicu

U nedjelju prije podne, u susret početku ‘Novogodišnje priče u Prijestonici’ na Cetinju je predstavljen najbrže rastući sport na svijetu - tekbol.

U organizaciji Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Prijestonice Cetinje, održana je tekbol promocija - otvoreni trening, u kojem su učešće uzeli više cetinjskih sportskih organizacija - FK Lovćen, KK Lovćen i OK Lovćen.

Najmlađi polaznici fudbalskog kluba Lovćen su imali priliku i da se u tekbolu oprobaju sa reprezentativcima Crne Gore, Andrijom Jovanovićem i Markom Žarkovićem, koji su takođe učestvovali u promociji.

Iz Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Prijestonice Cetinje su ovom prilikom najavili postavljanje više TEQ stolova u gradu, čime će se stvoriti preduslovi za razvoj ovog sporta i proširiti sportska ponuda za sportiste, rekreativce i amatere u svim uzrastima u Prijestonici.

,,Tekbol stiče sve veću popularnost u svijetu, a i u Crnoj Gori, tako da smo izuzetno zadovoljni što će se od sada ovaj sport igrati i u Prijestonici. Sudeći po jučerašnjoj promociji i velikom odzivu zainteresovanih sportista, vjerujemo da je ovo početak jedne zaista uspješne priče, kao i da će naši građani uživati u ovom novom sportskom sadržaju’’ - izjavila je sekretarka Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade, Jelena Milošević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније