Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.В.

07. 12. 2022. 12:59   >>  14:19 1

KOVAČEVIĆ POGODIO ZA MONTREAL

Crnogorac postigao prvijenac u NHL ligi

U najjačoj hokejaškoj ligi na svijetu NHL, Montreal Kanadiansi slavili su protiv Sijetl Krakena sa 4:2, a prvi gol na meču je postigao Jovan - Džonatan Kovačević.

Riječ je o momku koji je porijeklom iz Crne Gore, a njegov otac Novica je rođeni Nikšićanin.

Bio je to prvi gol Kovačevića u profesionalnoj karijeri.

On igra na poziciji odbrambenog igrača, a od ove sezone nosi dres kanadske ekipe koja je apsolutini rekorder po broju titula, tzv. osvajača Stenli kupa sa čak 24 pehara (doduše, posljednji osvojen 1993. godine).

Kovačević, koji je rođen 1997. godine je nakon koledža igrao u AHL ligi za ekipu Manitoba Mus, a onda je prošle sezone zabilježio i svoj debi u NHL gđe je nosio dres Vinipeg Džetsa.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније