Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.В. [ Mina ]

21. 10. 2022. 14:48   >>  14:51

MINISTAR UGOSTIO BOKSERA

Lalošević: Ponosni smo na Radoševićeve uspjehe

Sportisti poput Predraga Radoševića čine Crnu Goru državom izuzetnog sportskog talenta, kazao je ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević.

On je danas ugostio crnogorskog boksera koji je prošlog vikenda u Kelnu osvojio titulu profesionalnog prvaka svijeta u verziji WBU.

"Ponosni smo na Radoševićeve uspjehe, kao što je ponosna i cijela Crna Gora. Biti prvak svijeta je dostignuće koje isključivo talentovani sportisti mogu ostvariti. Znam da će Radoševićevim putem krenuti i drugi sportisti željni uspjeha i pobjeda", rekao je Lalošević.

On je naglasio da Ministarstvo sporta i mladih svim sportistima u Crnoj Gori otvara širom vrata i daje apsolutnu podršku.

Radošević se zahvalio ministru Laloševiću na prijemu, kao i podršci koje Ministarstvo sporta i mladih u kontinuitetu pruža sportistima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније