Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.В. [ MINA ]

14. 10. 2022. 14:50 >> 14:54

NOVA SEZONA BALKANSKE LIGE

Paramont na turniru u Bijeljini

Turnirom u Bijeljini sjutra će početi nova sezona Balkanske lige u košarci u kolicima, a Crnu Goru predstavljaće Paramont iz Podgorice, saopšteno je iz Paraolimpijskog kompiteta (POK).

Paramont će u prvom kolu, sjutra u deset sati u sali Osnovne škole Vuk Karadžić, igrati protiv Naisa iz Niša, dok će se u 16 sastati sa Levskim iz Sofije.

Levski i Nais očekuju i dueli sa domaćinom turnira, ekipom Bijeljine.

“Nastup kluba košarke u kolicima Paramont na turniru Balkanske lige u Bijeljini finansira se po programu Paraolimpijskog komiteta za 2022. godinu, koji je podržalo Ministarstvo sporta i mladih”, saopšteno je iz POK-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније