Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В. [ Beta ]

29. 09. 2022. 10:36 >> 10:33

POVREDA KUKA

Farah propušta maraton u Londonu

Četvorostruki olimpijski šampion Mohamed Farah saopštio je danas da neće učestvovati na maratonu u Londonu zbog povrede kuka.

"Vježbao sam naporno tokom proteklih nekoliko mjeseci i vratio sam se u dobru formu i bio sam optimista u pogledu svojih mogućnosti. Međutim, u proteklih 10 dana osjećam bol u kuku. Išao sam na fizikalne terapije i tretmane i dao sam sve od sebe da se pojavim na startnoj liniji, ali nije se dovoljno popravilo da bih se takmičio u nedjelju", rekao je britanski atletičar, prenio je BBC.

Najbolji rezultat na londonskom maratonu ostvario je 2018. godine, kada je trku završio na trećem mjestu.

Farah (39) je zlatne olimpijske medalje osvojio u trkama na 5.000 i 10.000 metara, na Igrama u Londonu 2012. i u Riju 2016. godine.

Takođe je i vlasnik britanskog rekorda u maratonu, koji je postavio u Čikagu 2018. godine (dva sata, pet minuta i 11 sekundi).

Londonski maraton je na programu u nedjelju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније