Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

M.M.Lj. [ Mina ]

26. 03. 2022. 10:22   >>  10:40

PODGORICA

Radulović na ultramaratonu: Uradite nešto za zdravlje

Ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović koji učestvuje na Međunarodnom ultramaratonu u Podgorici kazao je da građani na jedan dan treba da zaborave na politička dešavanja, izbore, nacionalnost i urade nešto za svoje zdravlje.

On je u emisiji Dobro jutro Crna Goro kazao da će danas istrčati 10 kilometara.

“Problemi neće nestati bavljenjem sportom, ali ćemo biti psihički zdraviji i spremniji da se borimo sa svim”, kazao je on.

Radulović je pohvalio organizatore ultramaratona.

Međunarodni ultramaraton na 50 kilometara, Montenegro 2022, održava se u Podgorici.

Podgorički ultramaraton održava se 23. put, a ultramaratonci i ove godine trčei ulicom Crnogorskih serdara, pored brda Ljubović.

Kružna staza duga je kilometar. Vremenski limit za takmičenje je ograničen na šest sati, pa će zvaničan rezultat važiti samo onim takmičarima koji 50 kilometara pređu za to vrijeme.

Ultramaraton je i zvanično prvenstvo Crne Gore, a održava se u okviru manifestacije Dan trčanja Podgorice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније