Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

P.R. [ Beta ]

10. 10. 2021. 13:45 >> 13:47

"PRAVI TEST"

Fjuri: Potresao me, oborio, ali to je boks

Britanski bokser Tajson Fjuri rekao je danas da je meč sa Diontejom Vajlderom bio sjajan, kao i da je Amerikanac vrhunski bokser, koji mu je pružio pravi test.

"Bila je to sjajna borba. Bilo je dostojno svake trilogije u istoriji sporta. On je vrhunski bokser i pružio mi je pravi test", rekao je Fjuri.

Fjuri je rano jutros u trećem međusobnom meču pobijedio Vajldera i tako zadržao WBC titulu u teškoj kategoriji.

Prvi meč njih dvojica imali su 2018. godine, kada je rezultat bio neriješen, dok je prošle godine pobjedu upisao Fjuri.

Britanac je već u trećoj rundi oborio Vajldera, ali je zatim uslijedio obrt i u četvrtoj rundi Vajlder je uspio dva puta da obori na zemlju Fjurija.

U nastavku meča Fjuri je imao inicijativu, a u 10. rundi uspio je da još jednom obori Vajldera, dok je rundu kasnije došao do pobede nokautom.

"Oborio me dva puta u četvrtoj rundi, ali nikad nijesam razmišljao da je gotovo. Potresao me, oborio, ali to je boks, a to je i život. Nije bitno koliko vas puta obore. Morate se boriti i nastaviti napred", dodao je 33-godišnji Britanac.

Fjuri u karijeri ima 31 ostvarenu pobjedu (22 nokautom) i jedan neriješen ishod, dok je 35-godišnji Amerikanac na učinku od 42 pobjede, jedan neriješeni rezultat i dva poraza.

Meč je održan u Las Vegasu pred 15.820 gledalaca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније