Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

P.R. [ Mina ]

10. 10. 2021. 14:14 >> 14:15

(RE)START

Plivači uspješno završili miting u Sarajevu

Plivačka reprezentacija Crne Gore sa uspjehom je završila nastup na međunarodnom para plivačkom mitingu (RE)START u Sarajevu, saopšteno je iz Paraolimpijskog komiteta (POK).

U pratnji trenera Boška Radulovića, Crnu Goru u Sarajevu su predstavljali Tomas Radulović u kategoriji S4, Andrija Đurović S9 i Nikola Đukić u kategoriji S2.

Boško Radulović je kazao da je to bilo izuzetno važno takmičenje za razvoj mladih članova reprezentacije, sa obzirom na to da je bilo inkluzivnog karaktera i da su imali priliku da takmiče sa vršnjacima bez invaliditeta.

“Momci su nastupili u više trka u oba programa i na 25 metara (m) i na 50 m na bazenu, i ovo je bila odlična uvertira pred tradicionalno, takmičarski jak para plivački miting Sarajevo Open 2021, koji nas očekuje u prvoj nedjelji novembra”, naveo je Radulović.

Organizatori plivačkog takmičenja na olimpijskom bazenu Otoka su bili plivački klubovi Spid i Sport Time iz Sarajeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније