Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

25. 08. 2015. 18:46 >> 18:36

U PET SETOVA

Poraz juniorki na startu Balkanijade

U prvoj utakmici Balkanskog prvenstva za juniorke koje se odigrava u Subotici naše djevojke poražene su od reprezentacije Bugarske rezultatom 3:2 (25:18, 25:21, 21:25, 18:25, 15:12).

“Pružili smo dobru igru protiv Bugarske. Na početku se vidjelo da nemamo iskustva u igranju tih jakih utakmica i da nismo trenirali u dvorani ovog kapaciteta. Kako je meč odmicao pružali smo sve bolju i bolju partiju što je krunisano osvajanjem dva seta. Mislim da smo našu šansu ispustili izgubivši drugi set. Želim da pohvalim sve igračice jer smo igrale kao tim, svih 12 su disale kao jedna i žao mi je što ovako dobru igru nisu krunisale pobjedom” izjavila je selektor reprezentacije Nataša Marković.

Narednu utakmicu naša reprezentacija igra sjutra protiv reprezentacije Turske od 18 časova. U posljednjem kolu igraće protiv Bosne i Hercegovine.

Crnu Goru u Subotici predstavljaju:

Tehničari: Ivona Vojvodić (Galeb), Anđela Dragaš (Rudar)

Primači: Iva Vujošević (Galeb), Katarina Budrak (Morača), Teodora Čavić (Galeb), Ivona Nedić (Nikšić), Dušanka Petrović (Rudar)

Korektori: Dijana Vuković (Luka Bar), Jovana Vukčević (Morača)

Srednji blokeri: Tijana Kruta (Luka Bar), Tamara Vučetić (Rudar)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније