Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

26. 10. 2024. 08:30 >> 08:30
Čitaj mi:

NBA

Vučević i Bulsi pokvarili premijeru Janisa u Milvokiju: Čikago slavio u lokalnom derbiju

Košarkaši Čikago Bulsa slavili su u Milvokiju 133:122 i tako pokvarili premijeru pred domaćom publikom Baksima.

Nikola Vučević je imao sjajan meć sa 22 poena (7/17, 4/9 za tri), 10 skokova i četiri asistencije.

Najbolji u redovima tima našeg reprezentativca bio je Kobi Vajt koji je ubacio 35 poena, samo dva manje od rekorda karijere koji je postigao protiv Sakramenta prošle sezone. Plej Bulsa koji je iskoristio minute zbog toga što je Lonzo Bol bio van rotacije je šutirao za tri poena 7/13, imao je šest skokova, pet asistencija ali i četiri ukradene lopte.

Trojke su definitivno "novo ruho" u igri ekipe Bilija Donovana jer su njegovi puleni 47 puta šutirali sa distance na meču u "Fiserv forumu", pogodili 21 put, četiri manje od rekorda franšize koji je postavljen 2021. godine u februaru kada su Nju Orlean Pelikanskima ubacili 25-

Zak Lavin je ubacio 25 poena, novajlija Džoš Gidi 17 uz devet asistencija i šest skokova.

Jani Adetokunbo je predvodio Baskse sa 38 poena, 11 skokova i pet asistencija, Demijan Lilard de dao 28 uz očajan šut sa distance svega 3/12.

Meč je bio egal gotovo cijelo vrijeme, od treće četvrtine blaga prednost od +7 za Vučevićevu ekipu, kada je košarkaš domaćih Ej Džej Grin u dva napada pogodio dvije trojke i smanjio na samo 102:101. Uzvratio je Patrik Vilijams sa trojkom, koja je bila početak serije za gostujući tim 13:1 čime je meč i riješen.

Bulsi nakon dva gostovanja na otvaranju sezone igraju prvi put kući protiv OKC-a, dok Baksi gostuju Bruklinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније