Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

12. 10. 2024. 22:10 >> 22:39
Čitaj mi:

nakon pobjede

Žakelj: Ovo je ekipa sa pobjedničkim karakterom, neophodan je odmor

Košarkaši Budućnosti odlično su startovali u ABA ligi - četiri meča, četiri pobjede, posljednja u nizu protiv zadra 91:55. Trener crnogorskog šampiona, Andrej Žakelj, bio je zadovoljan izdanjem svog tima.

“Iskreno, bojao sam se ove utakmice jer nam je bila treća u nizu na gostujućem parketu. Ovdje smo došli direktno iz Italije i nijesmo imali vremena da se pripremimo. Ali, momci su profesionalci i odradili su ovo baš kako treba. Zahtijevao sam pristup i koncentraciju, to su odradili odlično. Pogotovo u odbrani, a kad je tako, onda je sve lakše u napadu. Za nas dobrih sedam dana uz tri pobjede i moramo da se odmorimo”, istakao je slovenački stručnjak.

Na pitanje da li se Budućnost ove sezone može do titule Žakelj je odgovorio: 

“Početak je sezone, a trofeji se ne osvajaju u oktobru, novembru, čak ni u decembru. U dobrom smo ritmu, imali smo jednu lošu utakmicu na otvaranju Evrokupa (prim. aut. poraz od Bešiktaša u Istanbulu 94:76), dok smo u svim ostalim bili na nivou, ali ponavljam – tek je početak. Ne želim da pričam nešto napamet, ali mislim da je ovo skup momaka koji imaju pobjednički karakter, pobjednički su tim i to je najbitnije. Idemo utakmicu, po utakmicu. Naravno da ćemo pokušati nekome da poremetimo planove, ali sa druge strane moramo da smo čvrsto na zemlji, da radimo, da smo fokusirani, a ne da ‘letimo’. Volio bih da se umiješamo u sami vrh, ali idemo korak po korak”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније