Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

11. 10. 2024. 13:25 >> 13:31

"PLAVI" NA ISKUŠENJU U ZADRU

Žakelj: Moramo biti na energetskom nivou iz prethodna dva meča

Budućnost će za sedam dana odigrati treći meč u gostima. "Plavi" nakon trijumfa u Laktašima i Trentu, sjutra žele da se sa bodovima vrate iz Zadra.

Trener Podgoričana Andrej Žakelj istakao je da je ključno da ekipa kontroliše skok, te da na energetskom nivou ponovi izdanje iz prethodna dva meča.

"Poslije utakmice u Trentu možemo biti zadovoljni. Mislim da smo odigrali dobru partiju, sada imamo samo ovaj jedan trening da se spremimo za meč sa Zadrom. Došli smo ovdje da održimo niz pobjeda, to nam je prvi zadatak. Želim da vidim koncentraciju, pripremu za Zadar, za individualce i njihovu igru. Zadar će sigurno da odigra dobru utakmicu poslije poraza u Podgorici od Derbija. Očekujemo njihovu reakciju i znamo koliko je teško da se igra pred njihovom publikom. Očekujem težak meč gdje moramo biti na energetskom nivou, moramo regulisati skok i da probamo da produžimo pobjednički niz", kazao je Žakelj.

Jogi Ferel je blistao u Trentu, očekuje se da bude na nivou i u Dalmaciji.

"I ja i ekipa smo bili agresivni od samog početka utakmice. Izašli smo na teren, napali sa svim oružijem, pokušali da se razigramo međusobno. Srećom, moji šutevi su ulazili i stigli smo lako do pobjede. Protiv Zadra će sigurno biti jako teška utakmica, očekujem veliku borbu. Radi se o veoma visokom timu tako da će pritisak biti na zagrađivanju skoka, hvatanju skokova i napadanju obruča. Moramo biti od početka meča spremni kao u Trentu i možemo doći do pobjede", kazao je Amerikanac.

Meč Zadar - Budućnosti počinje u 20 časova, uz prenos na TVCG2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније