Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

07. 10. 2024. 21:19 >> 22:43
Čitaj mi:

NAKON POBJEDE

Mijović: Publika da prepozna naš rad, u većem dijelu smo izgledali veoma dobro

Košarkaši SC Derbija vratili su se na pobjednički kolosjek u ABA ligi poslije poraza od Cibone u prošlom kolu (75:69) - večeras su u Morači bili bolji od Zadra u 3. kolu.

Trener ekipe iz Podogrice imao je poruku za publiku, koja nije baš aktivna kada su utakmice u "Morači".

"Nadamo se da će i publika da prepozna naš rad, pitamo se gdje su ljubitelji košarke da dođu i podrže i vide crnogorske košarkaše. Kad ne znamo što da radimo, uzmemo tastaturu i počnemo da pišemo komentare, onda su nam usta puna stvari koje su vezane za kritiku. Evo jedna mlada ekipa koja trenira jako dobro, pošteno, koja ima svoje ambicije i na kraju krajeva budućnost crnogorske košarke. Mislim da je to onako lijepih dva sata da čovjek dođe i provede" kazao je Mijović.

O samoj utakmici, Mijović je bio zadovoljan, istakao je da je ekipa bila dobra u oba pravca.

"Milslim da smo u većem dijelu utakmice izgledali jako dobro u oba prvca. Jednu jako nezgodnu ekipu ne samo za nas nego za sve timove smo sveli na 64 poena, odligrali smo čvrsto, agresivno i pokazali smo drugačiju sliku u odnosu na meč u Zagrebu u prošlom kolu." kazao je trener SC Derbija Petar Mijović.

Zadovoljan je Mijović kako je ekipa izgledala u momentima kada je protivnik imao dobre periode.

"Ovo je mlada ekipa, jako je važno da pokažemo sposobnost da podignemo ritam, neke tehničko taktičke stvari, mislim da smo to večeras uradili dobro i to vidim kao jedan korak napijed u odnosu na prethodnu utakmicu."

Osvrnuo se i na igru Zorana Nikolića koji je jedan od najiskusnijih u ekipi. 

"Igrač koji je jako iskusan, ne samo u ABA ligi nego i u inostranstvu, donosi nam neku sigurnost. Ima prostora i kod njega da napreduje i da se motiviše na individualnom planu, tako da sigurno očekujem da svi mi napredujemo i da budemo bolji iz kola u kolo" dodao je Mijović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније