Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

06. 10. 2024. 22:39 >> 22:39

POJAČANJE U REKETU

Alen Omić novi košarkaš Budućnosti: Slovenac na popravnom ispitu u Podgorici

Slovenački košarkaš Alen Omić novi je košarkaš Budućnosti.

Centar visok 216 cm potpisao je za "plavo-bijele" drugi put u svojoj karijeri, pošto je bio dio podgoričkog tima u sezoni 2018/2019 kada je naš predstavnik igrao Evroligu.

Taj njegov angažman se nije završio slavno, budući da je tokom sezone prešao u Olimpiju Milano nakon ne baš ubjedljivih partija u "plavo-bijelom" dresu.

Riječ je o iskusnom 32-godišnjem igraču koji je igrao za nekoliko evroligaških ekipa, a koji posljednih sezona najviše bio u ekipi Cedevita Olimpije, koja mu je i bila posljednja stanica.

"Nakon skoro šest godina slovenački centar se vraća u Podgoricu. Iskusni tridesetdvogodišnji košarkaš, Alen Omić, potpisao je ugovor sa našim klubom do kraja sezone. Nakon boravka u našem timu do kraja decembra 2019. godine, prelazi u Olimpiju iz Milana, da bi zatim branio boje Huventuda, Burg en Bresa, Cedevita Olimpije (dva puta), Guangsija iz Kine, kao i Metropolitana. U predhodnoj sezoni igrajući za Cedevita Olimpiju u prosjeku je bilježio 12.4 poena i 10.3 skoka po meču u ABA ligi", navodi se u saopštenju Budućnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније