Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

27. 09. 2024. 12:03 >> 12:03
Čitaj mi:

Mornar se pojačao: Stigao Šemari Alen

Šemari Alen novi je košarkaš Marnara, stiže iz NCAA lige a može da igra na pozicijama pleja i “dvojke”.

24-godišnji Alen je prošle sezone na univerzitetu UCF sa Floride odigrao 31 utakmicu od čega je na 30 bio starter.

Za prosječnih 29,3 minuta na terenu, Alen je imao prosjek od 7,3 poena, 3,9 skokova i 2,6 asistencije. Mnogo bolja mu je bila sezona 2022/23, na univerzitetu Mizuri Kanzas Siti, kada je prosječno po meču bilježio 17 poena, pet skokova i 2,7 asistencije.

Mornar je na startu ABA lige doživio ubjedljiv poraz na startu kod kuće od Budućnosti (98:51), a u sjutra gostuje šampionu Crvenoj zvezdi od 18 sati koja je, takođe, izgubila na startu, od Dubaija u gostima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније