Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

08. 04. 2024. 17:22 >> 17:22

OBJAVIO KLUB

Uroš Luković napustio Mornar

Uroš Luković više nije košarkaš Mornara, objavio je klub iz Bara.

"Učestvovao je u istorijskom osvajanju titule 2018. godine, a u ovoj, najtežoj, borbi za opstanak dao je nesebičan doprinos, postao je najbolji bloker u istoriji ABA lige i tako postao legenda 'ponosa Bara'. Hvala ti i srećno", napisao je klub iz Bara.

Luković je osim u Mornaru igrao za Partizan, Lovćen, Zadar, MZT, Saragosu...

U Bar se vratio početkom decembra nakon što je posljednji angažman imao u Metalcu.

Ove sezone je u prosjeku bilježio 7,8 poena, 5,3 skoka i 2,2 blokade, a na meču sa Cibonom je stigaio do 273. rampe u ABA ligi i tako postao najbolji bloker u istoriji regionalnog takmičenja.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније