Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

21. 08. 2024. 14:31 >> 14:31

slovenija

Dragić ide u penziju, sprema feštu u Ljubljani, dolazi i Nikola Vučević

Dugogodišnji reprezentativac Slovenije Goran Dragić riješio je da se oprosti od karijere a za 24. avgust je zakazana fešta u Ljubljani.

Dolazak na njegovu posljednju utakmicu potvrdila su ozbiljna imena. 

Na terenu dvorane u Stožicama biće naš Nikola Vučević, Nikola Jokić, Luka Dončić, Bogdan Bogdanović, Dejan Bodiroga, Predrag Danilović, Stiv Neš, Dirk Novicki, Luis Skola, Rašo Nesterović i drugi. 

Doći će i Kris Boš, član Kuće slavnih, ali on neće igrati na ovoj revijalnoj utakmici, koja će imati humanitarni karakter.

Sjajni šuter je posljednji angažman imao u Milvokiju prošle godine, pominjalo se jedno vrijeme da ga želi i Partizan, ali na kraju je prelomio da ipak ode u penziju.

Karte za ovaj spektakl su prodate za 20 minuta, a meču u subotu prethodiće Gala večera dan ranije u petak 23. avgusta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније