Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ SC Derbi ]

05. 08. 2024. 13:55 >> 13:54

SC Derbi počeo pripreme za novu sezonu

Šef stručnog štaba SC derbija, Petar Mijović, okupio je danas "studente" za početak sezone. Na prvom treningu su bili prisutni Vladimir Sudar, Luka Bogavac, Nikola Pavlićević, Zoran Vučeljić, Emir Hadžibegović, Vasilije Todorović, David Mirković, Filip Andđušić i Ivan Bogdanović.

SC Derbi će svoju prvu pripremnu utakmicu za narednu sezonu odigrati 24. avgusta u Podgorici, kada će odmjeriti snagu sa Podgoricom.

Tri dana kasnije puleni Petra Mijovića će igrati sa Trepčom, dok se 29. sastaju sa Bosnom.

Početkom septembra ekipa putuje za Zlatibor gdje će se odmjeriti snage sa Zlatiborom 3. septembra, dok će dan kasnije se igrati sa Borcem iz Čačka.

Sa ruskim Jenisejem je meč zakazan za 6. septembar, a sa lokalnim rivalom, ekipom Budućnost Volija četiri dana kasnije.

U narednim danima biće dogovoren još jedan ili dva meča za sredinu septembra nakon čega će početi ABA liga.

"Okupili smo se danas po planu, u jednom sastavu koji nije do kraja izdefinisan i kompletan. Počeli smo pripreme i sa radom i važno je reći da je ekipa značajno mlađa nego prethodnih sezona. To je pravac koji je sa razlogom odabran, čeka nas zahtjevna sezona u ABA ligi sa 16 ekipa. Biće veoma zahtjevno u takmičarskom dijelu, u dijelu napretka određenih igrača koji su jako važni ne samo za nas već i za crnogorsku košarku", kazao je Mijović i dodao:

"Danas smo krenuli sa pripremama, većinu vremena ćemo provesti ovdje u sali u Kokotima. Imaćemo do kraja mjeseca tri utakmice, početak septembra je rezervisan za odlazak na Zlatibor gdje ćemo odigrati još tri meča. U Podgorici ćemo 10. septembra igrati protiv Budućnosti i u tom ciklusu od dvije nedelje do početka ABA lige očekujemo još jednog ili dva protivnika. Sa dosta entuzijazma i energije smo startovali, nadam se da će to biti naš zaštitni znak i da ćemo se dobro spremiti za sve izazove koji nas očekuju“, rekao je Mijović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније