Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ KSCG ]

13. 07. 2024. 14:32 >> 14:31
Čitaj mi:

EVROPSKO PRVENSTVO

Mlade košarkašice ubjedljive protiv Finske, na korak od opstanka u A diviziji

Mlada ženska košarkaška reprezentacija savladala je Finsku (64:51) u prvom meču razigravanja za plasman od 13. do 16.mjesta na šampionatu Evrope u Litvaniji.

Izabranice Vladana Radovića odlično su otvorile meč, povele 10:3 i jasno pokazale da su kvalitetnije.

Crna Gora je poenima Radević u 14.minutu prvi put imala dvocifrenu razliku (18:7), dok je na poluvremenu bilo 24:14.Finska je u trećoj dionici u dva navrata stigla do egala (32:32, 34:34), ali ne i do preokreta. Baš tada odreagovao je naš tim i serijom 12:0, koju je zaključila Bulajić u 32.minutu poveo 46:34, što je bio nagovještaj da će se upisati prva pobjeda na prvenstvu.

Četiri igračice bile su dvocifrene – Jovana Savković ubacila je 16, Jelena Bulajić dodala poen manje, dok su Milena Bigović i Marija Baošić postigle po 10.

Crna Gora će sjutra igrati za 13.mjesto i opstanak u A diviziju protiv boljeg iz današnjeg meča Srbija – Mađarska.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније