Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

14. 06. 2024. 18:07 >> 18:15

IGRAČ PARTIZANA

Nije se dogodilo prošlog ljeta, ovog hoće: Panter na pragu Barselone

Prošlog ljeta je Kevin Panter jednom nogom bio u Barseloni, dogovorio sve detalje dvogodišnjeg ugovora, ali je Partizan u posljednji čas našao novac, dao mu preko dva miliona po sezoni i zadržao kapitena.

Ono što se nije dogodilo tada, gotovo sigurno će sada - sprema se transfer "bomba" jer je jedan od najboljih šutera u Evropi odlučio da napusti "crno-bijele" i preseli se u Kataloniju, gdje će imati identične finansijske uslove.

Na takvu odluku je uticala loša sezona tima Željka Obradovića, koji bi u narednoj trebalo da ima manji budžet, samim tim i manju šansu da napadne makar fajnl-for Evrolige.

Sa "blaugranom" će Panter imati znatno više izgleda da nastupi na finalnom turniru, već i da napadne titulu prvaka Evrope.

Beogradski mediji su prije nekoliko dana pisali da 30-godišnjak iz Bronksa ide u Makabi, ali je on odmah to demantovao.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније