Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

08. 06. 2024. 23:08 >> 23:08
Čitaj mi:

TURSKA LIGA

Fenerbače ponizio Efes i došao na korak do titule

Košarkaši Fenerbahčea su ubjedljivo slavili protiv Efesa u drugoj utakmici finalne serije turskog prvenstva - 101:70.

Efes je zbog boljeg skora na kraju regularnog dijela imao prednost domaćeg terena, ali ni drugi put pred svojom publikom nije uspio da pružu nikakav otpor.

Zapravo u odnosu na prvu utakmicu koju su izgubili 85:74, u ovoj su se tek obrukali, jer je pitanje pobjednika riješeno već nakon 10 minuta.

Momci Šarunasa Jasikevičijusa su već tada bili na +17 (31:16) i bukvalno odredili tok meča.

Učesnici ovogodišnjeg fajln-fora Evrolige su cijeli meč igrali na visokom nivou, sa nevjerovatnom energijom i sada će imati prilike da slave pred svojim navijačima i povrate titulu šampiona od Efesa.

Skoti Vilbekin je bio sjajan sa 24 poena, Nik Kalates je odigrao svoju standardnu utakmicu sa 13 poena i osam asistencija. Kod Efesa Danijel Oturu je imao 21 poen, devet skokova i dvije asistencije.

Efes ima 16 titula prvaka Turske, dok je Fener na brojci od 10.

Velike šanse da će već u ponedjeljak u "Ulker areni" Fenerbahče da bude na 11 trofeja...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније