Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

03. 06. 2024. 13:37 >> 13:47
Čitaj mi:

dvogodišnji ugovor

Zvezdan Mitrović zvanično na klupi Cedevita Olimpije: Lijep je osjećaj, postoji motivacija

Sada je i zvanično. Zvezdan Mitrović novi je glavni trener članske ekipe KK Cedevita Olimpija. Ugovor je potpisan na dvije godine.

Tim iz Ljubljane je sezonu počeo da Italijanom Simoneom Pjaniđanijem, kojeg je nakon loših igara u Evrokupu i ABA ligi naslijedio Zoran Martič.

"Zadovoljan sam potpisivanjem ugovora, osječaj je lijep, postoji motivacija i entuzijazam. Ujedno vraćam se u regionalnu ligu, koju sam upoznao prije 20 godina kada sam bio pomoćni trener u Budućnosti i narvno u Evrokup gdje sam ostavio lijep trag. Moramo da sastavimo kvalitetnu ekipu koju čine prije svega kvalitetni igrači, momci sa dobrim karakterom koji bi svojim ulaganjem napravili dobar rezultat i time privukli navijače u halu. Osnovni cilj je da vratimo publiku u halu, da gledaju košarku i da uživaju", rekao je novi trener Cedevita Olimpije Zvezdan Mitrović i dodao:

"Prioritet je dobar odabir kvalitetnih ljudi, dobrog karaktera koje povezuje dobra hemija i na taj način se može postići dobar rezultat. Pozivam navijače da dođu i podrže nas u što većem broju. U svoje ime i u ime svog stručnog đtaba mogu da garantujem da ćemo dati maksimum i da ćemo pokušati da vratimo Cedevita Olimpiju na pobjednički put, posebno u evropskom takmičenju. Učinićemo sve da bude zanimljivo za praćenje, a uz podršku navijača sve će sigurno biti mnogo lakše. Košarka se igra za navijače, želimo da dođu na utakmicu i uživaju u našoj igri, a da nas istovremeno ohrabre i da budemo zajedno u ovome. Garantujem dobar odnos a uz dobru podršku i organizaciju uspjećemo da ostvarimo dobre rezultate."

Mitrović je karijeri započeo u Pikadiliju, a dugi niz godina je proveo u Ukrajini. Potom je 2015. godine preuzeo Monako, sa kojim je osvojio Evrokup 2021. godine, te ih je na taj način prvi put uveo u Evroligu.

Bio je i na klupi Asvela, da bi mu posljednji posao bio u Galatasaraju, sve do početka 2024. godine.

Mitrović je bio selektor reprezentacije Crne Gore od 2017. do 2019. godine kada je izboren plasman na FIBA Svjetsko prvenstvo koje se održavalo u Kini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније