Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

28. 05. 2024. 09:24 >> 09:38
Čitaj mi:

pres konferencija

Braun: Nisam očekivao nagradu; Tejtun: Znali smo da se Indijana neće tako lako predati

Nakon susreta u Indijanapolisu, na konferenciji za medije govorili su Džejson Tejtum i Džejlen Braun, koji je ponio epitet MVP finala Istočne konferencije.

MVP finala Istočne konferencije Džejlen Braun nije očekivao da će dobiti to priznanje po završetku meča u Indijanapolisu.

"Nisam očekivao nagradu, ništa u životu nisam osvojio i samo sam bio srećan što smo pobijedili. Naučili smo kako da se nosimo sa pritiskom iz iskustva proteklih sezona, izgubili smo u borbi za titulu, pa zatim i prošle sezone u finalu Konferencija i mislim da smo izvukli dobre pouke iz tih serija. Ove godine napravili smo male izmjene u mentalitetu i evo, već se vidi razlika."

Govorio i o svojim liderskim sposobnostima.

"Neki vokalni igrači našeg tima su otišli. Najviše mislim na svog brata Markusa Smarta i želio sam da popunim tu rupu u našem timu. Igrali smo na pravi način tokom čitave sezone, svi smo uložili velike napore i mislim da je ovo samo produkt našeg truda", rekao je Braun i dodao:

"Drugačiji smo tim nego što smo bili prethodne sezone. Ljudi pričaju kako smo istali isti, a mi smo ozbiljno promijenili roster. Čak tri trenera u posljednjih pet sezona i sada, kada se sve sumira, mislim da smo mnogo iskusniji tim."

Džejson Tejtun uzbuđen je zbog nove borbe za titulu.

"Drago mi je što smo ponovo došli u situaciju da se borimo za titulu. To je specijalan osjećaj, nekima od nas je već poznat od ranije. Izvukli smo pouke iz prošlih neuspjeha i sada vjerujem da smo na dobrom putu da uzmemo trofej. Ove godine napravili smo izmjene u našoj igri, prošli smo pravi rolerkoster u plej-ofu i mislim da se već vidi razlika. Zahvalni smo što smo ponovo ovde", rekao je Tejtum.

Pohvalio je i rivale.

"Znali smo da se Indijana neće tako lako predati. Igrali smo protiv jedne veoma dobre ekipe, protiv koje smo bukvalno morali da zaradimo svaki poen i ovom prilikom želim da im čestitam."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније