Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

28. 05. 2024. 08:43 >> 08:56
Čitaj mi:

prvenstvo crne gore

Budućnost na korak do titule, Derbi traži nastavak serije

Budućnost Voli i SC Derbi igraju večeras u Podgorici četvrtu utakmicu finala plej-ofa Prvenstva Crne Gore.

Budućnost nakon tri odigrana meča vodi 2:1 u pobjedama. 

"Čeka nas još jedan težak meč, kao svaki do sada. Možda i nešto teži nego dosadašnji zbog našeg evidentnog umora, ali tu nema izgovora. Moramo da se spremimo koliko je moguće i napravimo najbolju moguću taktiku u ovom trenutku”, ističe strateg "plavih" Andrej Žakelj.

SC Derbi bi pobjedom izborio majstoricu.

"Čeka nas još jedna biti ili ne biti utakmica. Dobro smo reagovali u drugom meču, nismo se predali i nećemo se predati dok god postoji šansa. Znamo da će Budućnost pokušati da promijeni neke stvari, ali spremićemo i mi nešto novo - popravićemo stvari koje nisu bile dobre i nadam se da ćemo biti uspješni”, kazao je trener "Studenata" Dejan Jakara.

Pobjedom bi Budućnost stigla do 16. titule prvaka. 

Duel u dvorani Morača počeće u 20 sati, prenos na TVCG2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније