Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

27. 05. 2024. 10:37 >> 10:37
Čitaj mi:

panatinaikos osvojio titulu

Ćus Mateo: Malo ćemo plakati, ali ćemo već sjutra ustati

Real Madrid nije uspio da odbrani titulu Evrolige iako je dominirao tokom cijeli sezone.

Trener Reala Ćus Mateo čestitao je rivalu na tituli.

"Čestitke Panatinaikosu, zaslužili su da pobijede zbog vrlo dobrog drugog poluvremena. Bilo je ovo finale veoma teške sezone tokom koje smo odradili odličan posao. U prvom poluvremenu smo shvatili šta moramo da uradimo i to smo uradili, ali oni imaju vrlo dobre igrače. Podigli su odbranu i počeli da igraju mnogo jače, a mi smo počeli da gubimo energiju, šutirali smo previše spolja. Malo ćemo plakati, ali ćemo već sjutra ustati. Borićemo se do kraja. To je duh koji želim od svog tima. U sportu ponekad dobijete, ponekad izgubite i sada je pravi trenutak da pokažemo karakter Real Madrida, da čestitamo rivalu i nastavimo da koračamo naprijed", izjavio je nakon meča Ćus Mateo.

Strateg Madriđana je komentarisao suđenje u finalu.

"Iznenađen sam kriterijumom suđenja. Tačno je da su naši centri brzo ušli u problem sa faulovima. To nam se nije dešavalo tokom sezone, uglavnom su moji igrači imali dva faula do poluvremena. Bilo je nekih frustracija, Poarje je dobio tehničku, ali to su stvari koje se dešavaju na utakmicama. Želite da sačuvate centre od faula, ne želim da se bunim, ali svako očekuje ujednačen kriterijum, makar kada se koriste ruke u odbrani", poručio je Mateo.

Realu ostaje još finale ACB lige sa Barselonom, koju Mateo vidi kao priliku da popravi utisak sezone na izmaku.

"Tako je kako je. Moramo da nastavimo sezonu. U srijedu igramo protiv Barselone. Biće teško, ali idemo dalje. Treniraćemo i biće spremni da igramo velike utakmice. Uradili smo odličan posao koji bi bio vrijedan i kada ne bismo pobijedili. Ustaćemo uz pomoć naših navijača, koji će sigurno cijeniti naš trud."

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније