Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

25. 05. 2024. 13:50 >> 13:50

BUDUĆNOST NA POBJEDU OD TITULE

Kamenjaš: Da završimo seriju i osvojimo trofej; Ivišić: Nadamo se produžetku serije

Košarkaši Budućnost Volija i SC Derbija igraju u nedjelju treću utakmicu finalne serije I MCKL lige u kojoj "plavo-bijeli" jure trijumf kojim bi i osvojili trofej prvaka Crne Gore.

"Stigli smo i do treće utakmice gdje imamo priliku da završimo na najbolji mogući način, to je da pobjedimo 3:0 i da završimo finalnu seriju", kazao je Kenan Kamenjaš, košarkaš Budućnosti.

On najavljuje da neće biti lako, ali da vjeruje u kvalitet svog tima.

"Sigurno da neće biti lako zbog ekipe Derbije, koja je dobra ekipa i koja je pokazala kroz čitavu sezonu, a pogotovo u drugom meču da imaju kvalitet i želju da se nameću sa nama. Međutim i mi smo pokazali zašto smo bili cijele sezone u TOP 3 ekipe i zašto zaslužujemo da osvojimo ovaj trofej".

Centar "Studenata", Tomislav Ivišić se nada međutim da će njegov tim uspjeti da produži seriju.

"Pružili smo kvalitetan otpor u drugoj utakmici. Puno bolje smo reagovali nego u prvoj, ali ipak nije bilo dovoljno za pobjedu. Nadam se da ćemo produžiti seriju".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније