Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

25. 05. 2024. 09:24 >> 09:23

Mateo: Ekipa se nevjerovatno borila ; Barcokas: Loš početak odveo u poraz

Real Madrid će sjutra protiv Panatinaikosa juriti 12. rekordnu titulu u Evroligi, nakon što je sinoć u Berlinu nadigrao Olimpijakos 87:76. Na drugoj strani, tim iz Pireja nije uspio da se vrati u meč nakon očajnog prvog dijela, u kojem je imao i 25 poena minusa.

"Razumjeli smo šta je potrebno da uradimo za pobjedu. Olimpijakos je čitave sezone igrao sjajnu odbranu. Bilo je važno da kontrolišemo ritam utakmice i da dobro trčimo nakon skokova. Nastavili smo da se borimo i kad su uspjeli da se vrate u drugom poluvremenu. Momci su se nevjerovatno borili, veoma sam ponosan na njih", rekao je nakon utakmice strateg Reala Ćus Mateo.

On smatra da će u finalu oldučiti nijanse.

"Neće biti lako. Imaju lidere, dobre strijelce i dobru hemiju. Kontrolišu skok", objasnio je Mateo.

Olimpijakos nije uspio da se revašira Realu za poraz u prošlogodišnjem finalu.

"Ovo je kraj evropskog sna. Morali smo da prevaziđemo mnogo problema ove sezone. Imali smo peh da u polufinalu igramo protiv Reala, koji je čitave sezone bio sjajan", kazao je trener Olimpijakosa, Jorgos Barcokas.

On ističe da na startu meča nisu imali pravi pristup.

"Nismo počeli utakmicu na pravi način. Real je dobro šutirao i stekao samopouzdanje. Ne želim da kažem da smo bili uplašeni, ali nismo imali pravi pristup. U drugom poluvremenu je bilo teško. Zahvaljujem se cijelom timu na učinku tokom čitave sezone", poručio je Barcokas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније