Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 05. 2024. 15:39 >> 15:39

Zvanično: Dubai član ABA lige od sezone 2024/25

Novi član ABA lige od naredne sezone biće Dubai, saopštili su iz regionalog takmičenja danas na svom sajtu.

"U skladu sa odlukom koja je donijeta na Skupštini ABA lige i nakon što je usvojen dogovor vlasnika, sa Dubaijem je potpisan višegodišnji ugovor. Time su ispunjeni svi uslovi za sportsku i poslovnu saradnju počevši od učešća Dubaija u ABA ligi u sezoni 2024/25“, navodi se na sajtu lige i dodaje:

"Tokom intenzivne i otvorene komunikacije, uz striktno poštovanje svih internih akata ABA lige, dogovoreni su svi detalji veoma ambicioznog sportsko-poslovnog projekta. Ovo je projekat od koga svi partneri očekuju korist, ne samo ABA liga već i svi klubovi i Dubai, ali i košarka generalno“, kaže se u saopštenju.

Direktor ABA lige Dubravko Kmetović istakao je da učešće Dubaija predstavlja priliku da se poboljša kvalitet takmičenja i da se otvore vrata za nova tržišta.

"Pridruživanje Dubaija ABA ligi je iz mnogih aspekata specifičan sportsko-poslovni projekat. On predstavlja viziju ABA lige koju su klubovi prepoznali i idealnu priliku da se ostvare dva cilja. Prvo, da se pojača kvalitet takmičenja i drugo da se otvore vrata novog tržišta što će potvrditi želju ABA lige da pokrene profitabilnije operacija u korist svih vlasnika“, rekao je za sajt ABA lige Kmetović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније