Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

23. 05. 2024. 18:55 >> 18:55
Čitaj mi:

Direktor Evrolige: Zvezda nema sigurno mjesto

Paulius Motiejunas, izvršni direktor Evrolige, poručio je da Zvezda nema sigurno mjesto za narednu sezonu, uprkos tome, što je osvojila titulu u ABA ligi.

Zvezda je nedavno u finalu regionalnog takmičenja ubjedljivo dobila seriju protiv Partizana sa 3-0.

"Nema više šampiona. Nije sve tome da pobijediš i uđeš. To nije situacija", rekao je Motiejunas u intervjuu za "Basket News".

On je istakao da će klubovi na kraju o svemu odlučiti.

"Mjesto u domaćim ligama više nije važno. Svako ima šansu, a razgovaramo sa svakim. Klubovi će odlučiti. Moj zadatak je da predstavim kriterijume ocjenjivanja kako bi klubovi to mogli sve da vide i razumiju", dodao je Motiejunas.

Dakle, konačnu odluku će donijeti klubovi Evrolige sa stalnim licencama, njih 11.

Ranije tokom godine, Motiejunas je najavio da će jedna od pet ekipa napustiti Evroligu naredne sezone, a u pitanju su Crvena zvezda, Partizan, Alba Berlin, Virtus Bolonja ili Valensija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније