Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

09. 05. 2024. 15:56 >> 15:55

PLEJ-OF ABA LIGE

Obradović: Moramo još jednom da damo primjer svima

Košarkaši Partizana nalaze se pod imperativom pobjede u majstorici polufinala protiv Budućnosti. Pred odlučujući meč, strateg "crno-bijelih", Željko Obradović, kazao je da je koncentracija ključ uspjeha.

"Igramo majstoricu i imamo veliku želju da sve protekne u fer i sportskoj borbi. Moramo još jednom da damo primjer svima. Mi smo Partizan u svakom smislu, koncentrisani svi na ono što se dešava na parketu", rekao je trener Partizana i dodao:

"Dolaze nam naši sportski prijatelji i želimo da sve protekne u fer i sportskom duhu", poručio je Obradović.

Bek Partizana, Džejlin Smit smatra da njegova ekipa mora da popravi skok.

“Biće fizički veoma zahtjevna utakmica, kakva je bila i prethodna. Moramo da budemo spremni. Moram da pokušamo da kontrolišemo skok, jer oni su stvarno dobri u ofanzivnom skoku”, poručio je Smit.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније