Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

24. 04. 2024. 17:58 >> 18:00
Čitaj mi:

NE SVIĐA IM SE SUDIJSKI KRITERIJUM

Panatinaikos oštro po Evroligi: Masakrirani smo kao u doba Bertomeua

Košarkaški klub Panatinaikos dan nakon poraza u prvoj utakmici TOP 8 faze od Makabija u Atini 87:91, oglasio se saopštenjem u kojem je napao Evroligu,

"Nažalost, još jednom smo, došavši do najkritičnije tačke u sezoni u Evroligi, gdje smo uložili veliki napor da se Panatinaikos vrati u vrh, bili svjedoci 'grube operacije' koja nas je podsjetila na 'masakre' koje smo pretrpjeli u vrijeme vladavine Đordija Bertomeua Evroligom. Ne želimo da vjerujemo da tragične stvari koje se dešavaju širom svijeta koje nas sve rastužuju (u Rusiji, Ukrajini, Palestini i Izraelu) mogu uticati na profesionalnu košarku. Nažalost, jučerašnje očigledne greške ne dozvoljavaju nam da smislimo drugi razlog za ono što se desilo", navode atinski "zeleno-bijeli".

Oni smaraju da sport ne može da se koristi kao polje za "zarastanje rana", kao i da košarka mora da se drži podalje od politike.

Jasno je da Atinski klub tvrdi da Makabi zbog rata u pojasu Gaze ima povlašćen status kod sudija.

"Panatinaikos je dokazao, ne samo ove godine već i istorijski, koliko voli košarku. Kao što je dokazao i da znojem svojih sportista, emocijama miliona navijača, sa novcem koji ulaže i ogromnim trudom, ustaje, udara šakom o sto i bori se do kraja. Panatinaikos ima 116 godina istorije, možda i duže od nekih država. Pokažite nam dužno poštovanje i prestanite da nas potcenjujete" navode iz Panatinaikosa.

Idući meč igra se opet u Atini u četvrtak od 20:15, a onda se serija se seli u Beograd, tačnije dvoranu "Aleksandar Nikolić".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније