Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

M.L.B.

23. 04. 2024. 15:19 >> 15:19
Čitaj mi:

UGOVOR O SPONZORSTVU

IRF podržao razvoj mladih košarkaških talenata

Investiciono-razvojni fond i Košarkaški savez Crne Gore potpisali su danas Ugovor o sponzorstvu u cilju pružanja finansijske podrške crnogorksoj košarci i njenoj reprezentaciji.

Ugovor su potpisali izvršni direktor IRF-a Nikola Tripković i predsjednica Košarkaškog saveza Crne Gore, Jelena Dubljević.

Potpisivanje je upriličeno u prostorijama Košarkaškog saveza CG, a potpisnici ugovora su iznijeli očekivanje da će saradnja biti na obostrano zadovoljstvo i da će doprinijeti izuzetnim rezultatima talentovanih crnogorskih košarkaša i košarkašica, koje tokom ovog ljeta očekuju brojni izazovi, počev od kvalifikacija za Olimpijske igre, pretkvalifikacija za Mundobasket, te brojni šampionati Evrope u mlađim uzrasnim kategorijama.

Izvršni direktor IRF-a, Nikola Tripković kazao je da institucija na čijem je čelu, osim svog primarnog cilja, razvoja crnogorske ekonomije, sa zadovoljstvom daje doprinos i društvenoj odgovornosti, kroz podršku razvoja mladih talenata i napretku sporta, kao zdravog stila života.

„Investiciono-razvojni fond je institucija koja snažno podržava mlade ne samo kroz podsticajne kreditne linije za razvoj preduzetništva, već i kroz druge društveno-odgovorne aktivnosti koje za cilj imaju veću inkluziju mladih. Prepoznali smo potencijal, mladost, talenat naših mladih reprezentativaca, ali i entuzijazam i posvećenost Košarkaškog saveza ka stvaranju novih sportskih uspjeha. Radujemo se ostvarivanjem ove saradnje i pružanju podrške talentovanim sportistima. Nastavićemo da podržavamo različite sektore i inicijative koji doprinose razvoju Crne Gore i stvaranju bolje budućnosti za sve građane”, kazao je Tripković.

On je dodao da su uslovi kreditiranja koje IRF ima u ponudi, prilagođeni prioritetima razvoja i kontinuirano će se unaprjeđivati, tako da je posebna pažnja posvećena i zelenoj i digitalnoj tranziciji, promocji preduzetništva kroz podršku mladima u biznisu, kao i projektima razvoja lokalne infrastrukture u crnogorskim opštinama. Takođe, u fokusu IRF-a biće svi razvojni projekti koji generišu otvaranje novih radnih mjesta i unaprjeđenje ukupnog poslovnog ambijenta.

“Ovo je godina brojnih izazova i slijedi veoma uzbudljiv period za brojne naše selekcije. Nakon nekoliko sponzorskih ugovora sa više kompanija, drago mi je da smo potpisali ugovor sa Investiciono-razvojnim fondom, jer je to dokaz još veće podrške države našem savezu. Hvala IRF-u što su stali uz Savez, a sigurna sam da ćemo velikim radom i dobrim rezultatima njihovo povjerenje opravdati”, kazala je Jelena Dubljević.

Investiciono-razvojni fond je, kako poručuju, uvijek bio posvećen unapređenju društvene zajednice i podršci različitim sektorima, a sport ima izuzetnu moć da inspiriše, pokreće, motiviše i ujedini ljude.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније